Pátrání po totožnosti muže

Tábor - Poznáváte muže na fotografiích? 

Táborští policisté se obrací na média a širokou veřejnost se žádostí o pomoc při ztotožnění osoby pachatele, který se dne 28. listopadu 2022 krátce po jedenácté hodině večerní pokusil vypáčením dveří vloupat do prodejny PONT ve Valdenské ulici v Táboře, což se mu nakonec nepodařilo a odešel neznámo kam. Způsobil škodu ve výši 5 000 korun.

Jak je patrné ze zveřejněných fotografií, jedná se o muže s krátkými tmavými vlasy, který měl v době spáchání skutku oblečené tmavé kalhoty a černou bundu, která měla na zádech znak.

Vyzýváme tímto muže na fotografiích, aby byl tak laskav a přihlásil se policistům Obvodního oddělení  PČR Tábor na telefonní lince 974 238 700 nebo přímo na jejich služebně v Divadelní ulici číslo 212 v Táboře.

Zároveň žádáme každého, kdo by uvedeného muže na fotografii poznal, případně měl další poznatky k ustanovení jeho totožnosti, stejně jako k jeho dalšímu pohybu či výskytu v Táboře v Purkyňově ulici a okolí, aby tyto informace sdělil policistům na výše uvedených kontaktech.

Za vstřícnost a spolupráci médiím, široké veřejnosti a rovněž uvedenému muži, předem děkujeme.

 

por. Bc. Lenka Pokorná    ta.pis@pcr.cz

tisková mluvčí a preventistka

5. ledna 2023

Nejčtenější
1
Post image
2
Post image
3
Post image